Ohjeet maksamiseen

Tietoa majoitusmaksuista opistoseurojen nettisivuilla >

  1. Valitse majoitusvaihtoehto
  2. Täytä laskutustietoihin nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Halutessasi voit tehdä ylimääräisen lahjoituksen opistotyön hyväksi laittamalla rastin kyseiseen kohtaan.
  3. Valitse ”Lähetä tilaus” -painike, jolloin pääset maksamaan kenttämaksun verkkomaksupainikkeella.
  4. Maksun jälkeen saat näkyviin kenttämaksulipukkeen latauslinkin. Saat lipukkeen myös sähköpostiisi tilausvahvistuksen liitteenä. Tulosta kenttämaksulipuke ja aseta se näkyviin majoituspaikallesi. Lipukkeeseen tulostuu yksilöllinen tunniste ja kenttämaksun maksajan nimi.
  5. Kiitos maksusta!

Käytössä ovat seuraavat maksutavat:

Jos kenttämaksu ei onnistu, tarkista, että selaimesi hyväksyy evästeet (cookies) ja javascript-tuki on päällä.

Maksuehdot

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Tilauksen peruuttaminen

Peruuttamistilanteessa ota yhteyttä Jämsän opiston toimistoon toimisto@jamsanopisto.fi tai 020 7644 500.

Yhteystiedot

Jämsän kristillinen kansanopisto / Jämsän Kristillinen Kansanopistoyhdistys ry
Y-tunnus: 0175624-8
020 7644 500
Ruotsulantie 42
42100 Jämsä